March of the Penguins Trivia

Every March of the Penguins trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample March of the Penguins questions and answers

  1. What is the main theme of March of the Penguins?

    Answer: Survival and reproduction

    From Penguin Facts

  2. What award did March of the Penguins win in 2006?

    Answer: Best Documentary Feature

    From Heartwarming Animal Bonds

  3. March of the Penguins won an Academy Award in which category?

    Answer: Best Documentary Feature

    From Penguin Migration

  4. What is the primary setting of March of the Penguins?

    Answer: Antarctica

    From Heartwarming Animal Bonds

  5. March of the Penguins won an Academy Award in which category?

    Answer: Best Documentary Feature

    From Famous Penguins

  6. How do penguins keep warm during the harsh winter?

    Answer: Huddling

    From Penguin Migration

  7. What species of penguin is featured?

    Answer: Emperor Penguin

    From Penguin Migration

  8. What is the name of the sequel to March of the Penguins?

    Answer: March of the Penguins 2: The Next Step

    From Penguin Facts

All March of the Penguins quizzes