Man of Steel Trivia

Every Man of Steel trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Man of Steel questions and answers

  1. What is the name of the device that Lex Luthor uses in the movie?

    Answer: Deconstructor

    From Batman

  2. In Man of Steel, what is the name of the Kryptonian AI that assists Clark Kent?

    Answer: Jor-El

    From Clark Kent/Superman

  3. Who directed Man of Steel (2013)?

    Answer: Zack Snyder

    From Clark Kent/Superman

  4. What is the name of the city where Batman operates in Batman v Superman: Dawn of Justice?

    Answer: Gotham City

    From Batman

  5. What is the name of the Kryptonian artifact that Zod is after in Man of Steel?

    Answer: Codex

    From Zod's Invasion

  6. What is the name of Superman's father in Man of Steel?

    Answer: Jor-El

    From Zod's Invasion

  7. What is the name of the award that Bruce Wayne receives in the movie?

    Answer: Man of the Year

    From Batman

  8. What is the main villain's plan in Lego Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite?

    Answer: To become President

    From Batman

All Man of Steel quizzes