Magic: The Gathering Trivia

Every Magic: The Gathering trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Magic: The Gathering questions and answers

  1. Which card in Magic: The Gathering Arena can create a token copy of a creature you control?

    Answer: Quasiduplicate

    From Card Deck Strategies

  2. Which Planeswalker is known for his time magic and is from the plane of Dominaria?

    Answer: Teferi

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

  3. Who created the game Magic: The Gathering?

    Answer: Richard Garfield

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

  4. Which Planeswalker was cursed by the Chain Veil and is associated with the color black?

    Answer: Liliana Vess

    From Planeswalkers

  5. What is the color identity of Planeswalker Nissa Revane?

    Answer: Green

    From Planeswalkers

  6. What is the name of the mechanic that allows you to cast a spell for its adventure cost in Magic: The Gathering Arena?

    Answer: Adventure

    From Card Deck Strategies

  7. Which card in Magic: The Gathering Arena has the ability to destroy all nonland permanents?

    Answer: Ugin, the Spirit Dragon

    From Card Deck Strategies

  8. What is the color identity of the Planeswalker Ajani Goldmane?

    Answer: White

    From Magic: The Gathering Planeswalkers

All Magic: The Gathering quizzes