Mafia Trivia

Every Mafia trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mafia questions and answers

  1. What year does Mafia: Definitive Edition begin, marking the start of Tommy Angelo's story?

    Answer: 1930

    From Tommy Angelo

  2. What is the name of the bar Tommy Angelo frequents in Mafia: Definitive Edition?

    Answer: Salieri's Bar

    From Tommy Angelo

  3. What is the name of the Haitian gang leader who allies with Lincoln?

    Answer: Cassandra

    From Protagonist Lincoln Clay

  4. What is the name of the Haitian gang that Lincoln Clay allies with in Mafia III?

    Answer: The Haitian Mob

    From Lincoln Clay

  5. What is the name of the mission where Vito kills Derek in Mafia II?

    Answer: Stairway to Heaven

    From Vito Scaletta

  6. What year is Mafia II set in?

    Answer: 1945-1951

    From Vito Scaletta

  7. What is the name of the Mafia family Tommy Angelo joins in the game?

    Answer: Salieri Family

    From Tommy Angelo

  8. Which city is Mafia: Definitive Edition based on?

    Answer: Lost Heaven

    From Tommy Angelo

All Mafia quizzes