M. Night Shyamalan Trivia

Every M. Night Shyamalan trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample M. Night Shyamalan questions and answers

  1. In The Sixth Sense, what is the name of the award that Cole receives at the end of the school year?

    Answer: The Vincent Grey Award

    From Shyamalan Twists

  2. What is the twist revealed at the end of The Sixth Sense?

    Answer: Malcolm Crowe is a ghost

    From Ghostly Powers

  3. What is the name of the boy who can see dead people in The Sixth Sense?

    Answer: Cole Sear

    From Shyamalan Twists

  4. What is the color red used to signify in The Sixth Sense?

    Answer: The supernatural

    From Plot Twist

  5. What is the name of the forbidden woods in The Village?

    Answer: Those We Don't Speak Of

    From Twist Endings

  6. What is the twist in The Village?

    Answer: It's set in modern times

    From Twist Endings

  7. What award did Haley Joel Osment receive a nomination for due to his role in The Sixth Sense?

    Answer: Academy Award for Best Supporting Actor

    From Twist Endings

  8. In The Sixth Sense, who is the only character that knows Malcolm Crowe is dead?

    Answer: Cole Sear

    From Twist Endings

All M. Night Shyamalan quizzes