Luke Combs Trivia

Every Luke Combs trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Luke Combs questions and answers

  1. What year was Gettin' Old released?

    Answer: 2020

    From Fast Car (Luke Combs Cover)

  2. Who wrote the song Gettin' Old?

    Answer: Luke Combs

    From Fast Car (Cover)

  3. What was Luke Combs' first number one single on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: Hurricane

    From Fast Car (Cover)

  4. Who covered Fast Car that Luke Combs performed live?

    Answer: Khalid

    From Fast Car (Cover)

  5. Before his major label deal, Luke Combs independently released an EP in 2014. What was it called?

    Answer: The Way She Rides

    From Luke Combs' Country Era Dominance

  6. What is a common theme in Bailey Zimmerman's country-pop songs?

    Answer: Love and Heartbreak

    From The Influence of Country Pop on Bailey Zimmerman

  7. Luke Combs' song 'Fast Car' is a cover. Who originally wrote and recorded this classic?

    Answer: Tracy Chapman

    From Luke Combs and His Country Chart Dominance

  8. Which song from What You See Is What You Get was Luke Combs' first crossover hit?

    Answer: Better Together

    From Beer Never Broke My Heart

All Luke Combs quizzes