Luca Guadagnino Trivia

Every Luca Guadagnino trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Luca Guadagnino questions and answers

  1. Who is the author of the novel Call Me by Your Name?

    Answer: André Aciman

    From Artful Director Collaborations

  2. What book does Elio's father give Oliver?

    Answer: Heart of Darkness

    From Secret Loves and Italian Summers

  3. Who directed Call Me by Your Name?

    Answer: Luca Guadagnino

    From Secret Loves and Italian Summers

  4. In Call Me by Your Name, where does Elio's family spend their summers?

    Answer: Italy

    From Life-Altering Vacations

  5. Which composer created the film's score?

    Answer: Sufjan Stevens

    From Artful Director Collaborations

  6. Which composer is featured in the soundtrack?

    Answer: Sufjan Stevens

    From Secret Loves and Italian Summers

  7. What award did Call Me by Your Name win at the 90th Academy Awards?

    Answer: Best Adapted Screenplay

    From Life-Altering Vacations

  8. Which composer created the original score for Call Me by Your Name?

    Answer: Sufjan Stevens

    From Life-Altering Vacations

All Luca Guadagnino quizzes