Lollipop Chainsaw Trivia

Every Lollipop Chainsaw trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lollipop Chainsaw questions and answers

  1. What is the primary color of Juliet's chainsaw?

    Answer: Pink

    From Iconic Chainsaws

  2. What is the name of Juliet's chainsaw upgrade?

    Answer: Chainsaw Blaster

    From Zombie Slaying Tactics

  3. Which move allows Juliet to decapitate multiple zombies?

    Answer: Chainsaw Dash

    From Zombie Slaying Tactics

  4. Which combo is known for its powerful finishing move?

    Answer: Chainsaw Drill

    From Zombie Combos

  5. What is the name of Juliet's chainsaw attack that spins?

    Answer: Chainsaw Blaster

    From Zombie Combos

  6. Who composed the music for Lollipop Chainsaw?

    Answer: Akira Yamaoka

    From High School Horror

  7. Who is Juliet's boyfriend in the game?

    Answer: Nick Carlyle

    From High School Horror

  8. What is the name of Juliet's boyfriend's head?

    Answer: Nick

    From Zombie Combat Techniques

All Lollipop Chainsaw quizzes