Lola Young Trivia

Every Lola Young trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lola Young questions and answers

  1. In which year was Lola Young's Raw Thoughts released?

    Answer: 2021

    From Raw Thoughts

  2. What is the name of Lola Young's debut EP?

    Answer: Intro

    From Don't Hate Me

  3. What is the running time of Lola Young's Don't Hate Me?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:15:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Don’t Hate Me

  4. What songwriting technique does Lola Young use in Pick Me Up to emphasize the rhythm?

    Answer: Repetition

    From Lola Young's Lyricism

  5. What is the duration of Lola Young's Fake Love?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:14:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Fake Love

  6. Which of these artists has Lola Young cited as an influence?

    Answer: Amy Winehouse

    From Lola Young's Acoustic Influence

  7. Which band released the album My Mind Makes Noises?

    Answer: Pale Waves

    From Fake Love Don't Last

  8. Who is the artist of the song Fake Love in the genre of Alternative Soul?

    Answer: Lola Young

    From Fake Love

All Lola Young quizzes