Living Dead Trivia

Every Living Dead trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Living Dead questions and answers

  1. Who does Tom argue with about the best place to hide?

    Answer: Harry

    From Tom

  2. What is Helen Cooper's fate at the end?

    Answer: Killed by daughter

    From Helen Cooper

  3. Where do Helen and Harry Cooper seek refuge?

    Answer: Farmhouse

    From Helen Cooper

  4. What does Harry argue about with Ben?

    Answer: Safety strategies

    From Harry Cooper

  5. Who does Barbra meet in the farmhouse?

    Answer: Ben

    From Barbra

  6. Who plays Barbra in Night of the Living Dead?

    Answer: Judith O'Dea

    From Barbra

  7. What does Ben use to barricade the farmhouse?

    Answer: Wooden planks

    From Ben

  8. What vehicle does Tom try to use to escape?

    Answer: Truck

    From Tom

All Living Dead quizzes