Little Miss Sunshine Trivia

Every Little Miss Sunshine trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Little Miss Sunshine questions and answers

  1. What is Frank's profession?

    Answer: Proust scholar

    From Endearing Underdogs

  2. What does Dwayne discover that leads him to stop speaking in Little Miss Sunshine?

    Answer: He is colorblind

    From Misfit Family Road Trips

  3. What state does the family travel to for the pageant?

    Answer: California

    From Heartwarming Road Trips

  4. What color is the family's van in Little Miss Sunshine?

    Answer: Yellow

    From Heartwarming Road Trips

  5. Who directed Little Miss Sunshine?

    Answer: Jonathan Dayton and Valerie Faris

    From Road Trip Misadventures

  6. Who won an Academy Award for their performance in Little Miss Sunshine?

    Answer: Alan Arkin

    From Unlikely Heroes

  7. What is Dwayne's vow throughout most of the film?

    Answer: Silence

    From Endearing Underdogs

  8. Who won an Academy Award for their performance in Little Miss Sunshine?

    Answer: Alan Arkin

    From Misfit Family Road Trips

All Little Miss Sunshine quizzes