Lil Tecca Trivia

Every Lil Tecca trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lil Tecca questions and answers

  1. What is the nationality of Lil Tecca, the artist of Love Me?

    Answer: American

    From Love Me

  2. Who produced Love Me by Lil Tecca?

    Answer: Taz Taylor

    From Love Me

  3. Which artist remixed Ransom with Lil Tecca?

    Answer: Juice Wrld

    From Ransom

  4. Which music producer did Lil Tecca collaborate with for Ransom?

    Answer: Taz Taylor

    From Teenage Dreams and Aspirations

  5. What is the name of Lil Tecca's second studio album?

    Answer: Virgo World

    From Ransom

  6. Which music platform did Lil Tecca use to gain initial recognition?

    Answer: SoundCloud

    From Ransom

  7. In which year was Lil Tecca's debut mixtape We Love You Tecca released?

    Answer: 2019

    From Ransom

  8. What is the opening line of Love Me by Lil Tecca?

    Answer: You don't gotta love me

    From Love Me

All Lil Tecca quizzes