Life Is Strange Trivia

Every Life Is Strange trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Life Is Strange questions and answers

  1. What power does Max Caulfield possess in Life is Strange?

    Answer: Time manipulation

    From Arcadia Bay

  2. What is the name of the city where Terminator: Resistance is set?

    Answer: Los Angeles

    From Time Travel

  3. What is the name of the photography contest Max enters?

    Answer: Everyday Heroes

    From Time Travel Mechanics

  4. What ability does Max Caulfield discover she has?

    Answer: Rewind time

    From Time Travel Mechanics

  5. In Life is Strange, who is the antagonist that Max and Chloe uncover?

    Answer: Mark Jefferson

    From Time Travel

  6. What is the significance of the 'Perfect Island' reward?

    Answer: It allows the player to choose a free reward

    From Time Travel Mechanics

  7. What is the name of the enemy that can also manipulate time?

    Answer: Vizier

    From Time Travel Mechanics

  8. What artifact allows the Prince to control time?

    Answer: Dagger of Time

    From Time Travel Mechanics

All Life Is Strange quizzes