Liam Neeson Trivia

Every Liam Neeson trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Liam Neeson questions and answers

  1. Who directed the 2014 action thriller Non-Stop?

    Answer: Jaume Collet-Serra

    From Airplane Hijacking Scenarios

  2. What item does Ottway use to make a weapon?

    Answer: Broken bottles

    From Alaskan Wilderness Survival

  3. In the final scene of The Grey, what does Ottway use to confront the alpha wolf?

    Answer: Miniature liquor bottles and a knife

    From Winter Survival

  4. Which actor plays the lead role in The Grey?

    Answer: Liam Neeson

    From Winter Survival

  5. Who composed the score for The Haunting (1999)?

    Answer: Jerry Goldsmith

    From Paranormal Investigators

  6. What item does Ottway use to fend off wolves?

    Answer: Knife

    From Realistic Wilderness Survival

  7. Who composed the score for Non-Stop?

    Answer: John Ottman

    From Airplane Hijacking Scenarios

  8. What is the final scene of The Grey?

    Answer: Ottway facing the alpha wolf

    From Alaskan Wilderness Survival

All Liam Neeson quizzes