Lethal Weapon Trivia

Every Lethal Weapon trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lethal Weapon questions and answers

  1. In which city is Lethal Weapon set?

    Answer: Los Angeles

    From Buddy Cop Duo

  2. What is the catchphrase often used by Murtaugh in Lethal Weapon?

    Answer: I'm too old for this shit

    From Riggs and Murtaugh

  3. What is the name of the villain in Lethal Weapon?

    Answer: Mr. Joshua

    From Riggs and Murtaugh

  4. What is the name of Riggs' deceased wife in Lethal Weapon?

    Answer: Victoria

    From Buddy Cop Dynamics

  5. What is the name of Murtaugh's wife in the Lethal Weapon series?

    Answer: Trish

    From Riggs and Murtaugh Partnership

  6. What is the profession of Martin Riggs' deceased wife in Lethal Weapon?

    Answer: Model

    From Buddy Cop Dynamics

  7. In Lethal Weapon, what is the name of the drug smuggling operation?

    Answer: Shadow Company

    From Buddy Cop Dynamics

  8. What is the catchphrase often used by Murtaugh in the Lethal Weapon series?

    Answer: I'm too old for this shit

    From Buddy Cop Duo

All Lethal Weapon quizzes