Leonardo DiCaprio Trivia

Every Leonardo DiCaprio trivia quiz on PopQ: 32 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leonardo DiCaprio questions and answers

  1. What is the name of the corporation that Saito hires Cobb's team to infiltrate?

    Answer: Fischer Morrow

    From Dream Manipulation

  2. What is the name of the patient Teddy Daniels is initially sent to find in Shutter Island?

    Answer: Rachel Solando

    From Teddy Daniels

  3. Which earlier DiCaprio film was also directed by Martin Scorsese?

    Answer: The Departed

    From The Revenant (2015) Production

  4. What is Teddy Daniels' profession in Shutter Island?

    Answer: U.S. Marshal

    From Teddy Daniels

  5. Who is Jordan's business partner?

    Answer: Donnie Azoff

    From Corporate Greed and Excess

  6. What is the name of Cobb's children in Inception?

    Answer: James and Phillipa

    From Dream Manipulation

  7. What is the name of the river that Yossi is forced to raft down in Jungle (2017)?

    Answer: Tuichi River

    From Survival in the Wilderness

  8. Which psychological thriller reunited DiCaprio with Scorsese after this crime film?

    Answer: Shutter Island

    From The Departed (2006) DiCaprio Performance

All Leonardo DiCaprio quizzes