Leon Thomas Trivia

Every Leon Thomas trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leon Thomas questions and answers

  1. What unique vocal technique did Leon Thomas use in The Creator Has a Master Plan?

    Answer: Yodeling

    From The Creator Has a Master Plan

  2. Leon Thomas released?

    Answer: 2018

    From Love Jones

  3. Who provided the vocals for The Creator Has a Master Plan?

    Answer: Leon Thomas

    From The Creator Has a Master Plan

  4. Leon Thomas?

    Answer: I got a love jones

    From Love Jones

  5. Which song did Leon Thomas III perform in the Victorious episode Tori Goes Platinum?

    Answer: Countdown

    From Acting Career

  6. What is the running time of Leon Thomas' song Song For You?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:39:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Hits by Leon Thomas

  7. Which city is Electric Dusk based in?

    Answer: Los Angeles

    From Love Jones

  8. What is the last track on the album Electric Dusk?

    Answer: Take Care

    From Electric Dusk

All Leon Thomas quizzes