Legacy of Kain Trivia

Every Legacy of Kain trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Legacy of Kain questions and answers

  1. Which Reaver can create a protective shield?

    Answer: Light Reaver

    From Reaver of Souls Abilities

  2. What is the primary function of the Flame Reaver?

    Answer: Fire damage

    From Reaver of Souls Abilities

  3. What is the name of the vampire-hunting group?

    Answer: The Sarafan

    From Parallel Realities

  4. What is the Soul Reaver's spectral form called?

    Answer: Wraith Blade

    From Reaver Blade Dynamics

  5. What is the main weapon in Soul Reaver?

    Answer: Soul Reaver

    From Reaver Blade Dynamics

  6. What is the primary role of the Zephonim clan?

    Answer: Spies

    From Vampiric Hierarchies

  7. Which clan is led by Raziel?

    Answer: Razielim

    From Vampiric Hierarchies

  8. Which character is the guardian of the Pillar of Time?

    Answer: Moebius

    From Dark Fantasy Narratives

All Legacy of Kain quizzes