League of Legends Trivia

Every League of Legends trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample League of Legends questions and answers

  1. In the lore, where did Nunu first meet Willump?

    Answer: In a cave

    From Nunu

  2. Yasuo's Steel Tempest can trigger what airborne effect after stacking?

    Answer: Knock-up

    From Yasuo

  3. What projectile-blocking ability is one of Yasuo's signature tools?

    Answer: Wind Wall

    From Yasuo

  4. In League lore, Jinx is the archenemy of which champion?

    Answer: Vi

    From Jinx

  5. In the lore, what is the name of Nunu's mother?

    Answer: Layka

    From Nunu

  6. What is the name of the creature that Nunu rides?

    Answer: Willump

    From Nunu

  7. Yasuo belongs to which region in League of Legends lore?

    Answer: Ionia

    From Yasuo

  8. In League of Legends, what role is Yasuo most commonly played as?

    Answer: Fighter

    From Yasuo

All League of Legends quizzes