Lady Gaga Trivia

Every Lady Gaga trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lady Gaga questions and answers

  1. What is the name of the character Gaga portrays in the Bad Romance video?

    Answer: Candy Warhol

    From Bad Romance

  2. What is the opening line of Bad Romance?

    Answer: Oh-oh-oh-oh-oh! Oh-oh-oh-oh-oh-oh!

    From Bad Romance

  3. Who did the album artwork for The Fame?

    Answer: Hedi Slimane

    From Poker Face

  4. What is the running time of the song Shallow?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:36:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Shallow

  5. What is the theme of the album The Fame?

    Answer: Fame and its effects

    From Just Dance

  6. What is the last track on The Fame?

    Answer: Summerboy

    From Poker Face

  7. What is the name of Lady Gaga's first world tour?

    Answer: The Fame Ball Tour

    From Just Dance

  8. Who directed the music video for Poker Face?

    Answer: Ray Kay

    From Poker Face

All Lady Gaga quizzes