Kung Fu Panda Trivia

Every Kung Fu Panda trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kung Fu Panda questions and answers

  1. Who is the leader of the Furious Five?

    Answer: Tigress

    From Martial Arts Kung Fu

  2. What is the name of the kung fu technique Po uses to defeat Tai Lung?

    Answer: Wuxi Finger Hold

    From Po

  3. What does Mr. Ping use to fight off wolves in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Ladle

    From Mr. Ping

  4. What color is Viper in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Green

    From Viper

  5. What is the name of the ancient tortoise kung fu master?

    Answer: Oogway

    From Action Adventure Heroes

  6. In Kung Fu Panda 2, which character does Crane save from a collapsing tower?

    Answer: Monkey

    From Crane

  7. In Kung Fu Panda 2, what does Monkey use to save Po from the wolf boss?

    Answer: His tail

    From Monkey

  8. In Kung Fu Panda 2, Monkey is part of which group?

    Answer: The Furious Five

    From Monkey

All Kung Fu Panda quizzes