Kristen Stewart Trivia

Every Kristen Stewart trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kristen Stewart questions and answers

  1. What is the name of the actor who plays Maureen's boyfriend in Personal Shopper?

    Answer: Ty Olwin

    From Maureen

  2. Who does Maureen work for in Personal Shopper?

    Answer: Kyra

    From Maureen

  3. In Clouds of Sils Maria, Valentine and Maria rehearse for a play written by which character?

    Answer: Wilhelm Melchior

    From Valentine

  4. What year was the movie Equals, featuring Kristen Stewart as Nia, released?

    Answer: 2015

    From Nia

  5. What is the name of the society Nia lives in, in the movie Equals?

    Answer: The Collective

    From Nia

  6. What is the main theme of Still Alice, where Kristen Stewart plays Lydia Howland?

    Answer: Alzheimer's Disease

    From Lydia Howland

  7. What is the nationality of the detainee that Cole befriends in Camp X-Ray?

    Answer: Iranian

    From Cole

  8. What is the name of the magical creature that guides Snow White in the Dark Forest?

    Answer: White Hart

    From Snow White

All Kristen Stewart quizzes