Koe Wetzel & Jessie Murph Trivia

Every Koe Wetzel & Jessie Murph trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Koe Wetzel & Jessie Murph questions and answers

  1. What is the genre of Koe Wetzel and Jessie Murph's duet Country & Rock N' Roll?

    Answer: Country Rock

    From Country Rock Duets

  2. What instrument does Jessie Murph primarily play?

    Answer: Guitar

    From Love & Lies

  3. What is the name of Koe Wetzel's first EP?

    Answer: Love and Lies

    From Creeps

  4. Which album did Koe Wetzel release in 2019?

    Answer: Harold Saul High

    From Creeps

  5. What is the name of Koe Wetzel's band?

    Answer: Koe Wetzel and the Konvicts

    From Creeps

  6. Who is the featured artist on Koe Wetzel's song Country & Rock N' Roll?

    Answer: Jessie Murph

    From Country Rock Duets

  7. What is the name of Koe Wetzel's band?

    Answer: Koe Wetzel and the Konvicts

    From Love & Lies

  8. Which record label released Koe Wetzel and Jessie Murph's duet Country & Rock N' Roll?

    Answer: Columbia Records

    From Country Rock Duets

All Koe Wetzel & Jessie Murph quizzes