Knocked Up Trivia

Every Knocked Up trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Knocked Up questions and answers

  1. In Knocked Up, what does Ben do to prove his commitment to Alison?

    Answer: He gets a job

    From Pregnancy in Comedy Films

  2. Which actor plays Ben Stone in Knocked Up?

    Answer: Seth Rogen

    From Pregnancy in Comedy Films

  3. Who played the role of Ben's father in Knocked Up?

    Answer: Harold Ramis

    From Famous Comedic Duos

  4. In Knocked Up, what does Ben and his friends' website do?

    Answer: Lists when actresses get naked in movies

    From Pregnancy in Comedy Films

  5. Who directed the comedy film Knocked Up?

    Answer: Judd Apatow

    From Pregnancy in Comedy Films

  6. In Knocked Up, what does Ben do for a living?

    Answer: He runs a website

    From Famous Comedic Duos

  7. Which comedic duo starred in Knocked Up?

    Answer: Seth Rogen and Katherine Heigl

    From Famous Comedic Duos

  8. In Knocked Up, who plays Alison's sister Debbie?

    Answer: Leslie Mann

    From Pregnancy in Comedy Films

All Knocked Up quizzes