Kirby Trivia

Every Kirby trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kirby questions and answers

  1. Which ability allows Kirby to perform a dash attack in Kirby Super Star?

    Answer: All abilities

    From Kirby's Copy Abilities

  2. In North America, which month did Kirby's Dream Land 2 launch in 1995?

    Answer: May

    From Dark Matter

  3. In 1995's Kirby's Dream Land 2, which company published the game?

    Answer: Nintendo

    From Dark Matter

  4. Later in the Kirby series, Meta Knight more often becomes Kirby's what?

    Answer: Ally

    From Meta Knight

  5. From what years did the Kirby anime featuring King Dedede originally air?

    Answer: 2001 to 2003

    From King Dedede

  6. What is the name of the enemy that Kirby can inhale for a temporary speed boost in Kirby's Dreamland?

    Answer: Twizzy

    From Kirby

  7. What is the name of the main antagonist in Kirby's Dreamland?

    Answer: King Dedede

    From Kirby

  8. In Kirby's Adventure, what is the shape of the Warp Star?

    Answer: Five-pointed star

    From Warp Star

All Kirby quizzes