Kingsman Trivia

Every Kingsman trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kingsman questions and answers

  1. In The King's Man (2021), who does Morton have a significant fight scene with?

    Answer: Erik Jan Hanussen

    From Morton

  2. What is Arthur's real name in Kingsman: The Secret Service (2014)?

    Answer: Chester King

    From Arthur

  3. In The King's Man (2021), how does Rasputin meet his end?

    Answer: Killed by Conrad

    From Rasputin

  4. What is the name of Roxy's dog in Kingsman: The Secret Service?

    Answer: JB

    From Roxy Morton

  5. In The King's Man (2021), Rasputin is a member of which organization?

    Answer: The Order of St. John

    From Rasputin

  6. What is Shola's profession before joining the Kingsman in The King's Man (2021)?

    Answer: Soldier

    From Shola

  7. In The King's Man (2021), who does Polly have a romantic relationship with?

    Answer: Shola

    From Polly

  8. What is the name of Valentine's assistant in Kingsman: The Secret Service?

    Answer: Gazelle

    From Richmond Valentine

All Kingsman quizzes