Kill Bill Trivia

Every Kill Bill trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kill Bill questions and answers

  1. Who is the leader of the Crazy 88?

    Answer: O-Ren Ishii

    From Vengeful Female Warriors

  2. Who directed Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Quentin Tarantino

    From Vengeful Female Warriors

  3. Who trained The Bride in martial arts?

    Answer: Pai Mei

    From Character: The Bride

  4. What is the name of the sword technique used by 'The Bride' in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: The Five Point Palm Exploding Heart Technique

    From Samurai Sword

  5. Who is the first member of the Deadly Viper Assassination Squad the Bride kills?

    Answer: Vernita Green

    From Vengeful Female Warriors

  6. What is the name of The Bride's daughter?

    Answer: B.B.

    From Character: The Bride

  7. What is the name of 'The Bride's' daughter in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: B.B.

    From Samurai Sword

  8. Which actress plays the character 'The Bride' in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Uma Thurman

    From Samurai Sword

All Kill Bill quizzes