Kentucky Route Zero Trivia

Every Kentucky Route Zero trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kentucky Route Zero questions and answers

  1. Who is the musician that joins Conway's group?

    Answer: Junebug

    From Surrealist Adventure

  2. What is the name of the floating gas station?

    Answer: Sam & Ida's

    From Surreal Environments

  3. What is the name of the ghostly horse in Kentucky Route Zero?

    Answer: Weaver

    From The Zero

  4. What is the name of the riverboat in Act IV?

    Answer: Mucky Mammoth

    From Surrealist Adventure

  5. Which act introduces the character Ezra?

    Answer: Act II

    From Surrealist Adventure

  6. What is the name of the bar in Act II?

    Answer: The Lower Depths

    From Surreal Environments

  7. What is the name of the ship in Kentucky Route Zero?

    Answer: The Mucky Mammoth

    From The Zero

  8. What is the name of the dog in Kentucky Route Zero?

    Answer: Blue

    From The Zero

All Kentucky Route Zero quizzes