Kendrick Lamar & SZA Trivia

Every Kendrick Lamar & SZA trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kendrick Lamar & SZA questions and answers

  1. What is the second line in the first verse of All the Stars?

    Answer: Tell me what you gon' do to me

    From All the Stars

  2. What is the key of All the Stars?

    Answer: D minor

    From All the Stars

  3. What position did All The Stars reach on the Billboard Hot 100?

    Answer: 7

    From The Impact of All The Stars

  4. Who produced All The Stars?

    Answer: Sounwave

    From The Impact of All The Stars

  5. Which artist created the artwork for the All The Stars single?

    Answer: Nikolas A. Draper-Ivey

    From All the Stars

  6. Which Kendrick Lamar album features a collaboration with Dr. Dre?

    Answer: Good Kid, M.A.A.D City

    From R&B and Hip-Hop Crossover

  7. What is the last track on Black Panther: The Album?

    Answer: Pray For Me

    From All the Stars

  8. What position did All the Stars reach on the Billboard Hot 100?

    Answer: 7

    From All the Stars

All Kendrick Lamar & SZA quizzes