Kendrick Lamar Trivia

Every Kendrick Lamar trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kendrick Lamar questions and answers

  1. What is the main theme of Alright?

    Answer: Hope and resilience

    From Alright

  2. Which song from Black Panther: The Album was nominated for an Oscar?

    Answer: All The Stars

    From The Collaboration of Kendrick Lamar and SZA

  3. What was the final city of The Big Steppers Tour?

    Answer: Miami

    From The Big Steppers Tour

  4. Which song from HUMBLE. samples a Bruno Mars track?

    Answer: LOYALTY.

    From HUMBLE.

  5. Which conscious rap group released the album Fear of a Black Planet?

    Answer: Public Enemy

    From The Evolution of Conscious Rap

  6. What is the first line of Humble?

    Answer: Nobody pray for me

    From Humble

  7. Which song from 'To Pimp a Butterfly' samples 'Every Nigger Is a Star'?

    Answer: Wesley's Theory

    From To Pimp a Butterfly

  8. What was the total number of shows in the Big Steppers Tour?

    Answer: 35

    From The Big Steppers Tour

All Kendrick Lamar quizzes