Kelly Clarkson Trivia

Every Kelly Clarkson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kelly Clarkson questions and answers

  1. Who produced the majority of the songs on Breakaway?

    Answer: Max Martin and Dr. Luke

    From Breakaway

  2. Which award did Since U Been Gone win at the 48th Grammy Awards?

    Answer: Best Female Pop Vocal Performance

    From Since U Been Gone

  3. What genre is Since U Been Gone?

    Answer: Pop rock

    From Since U Been Gone

  4. Which song from Breakaway was co-written by Avril Lavigne?

    Answer: Breakaway

    From Breakaway

  5. Which song from Breakaway won two Grammy Awards?

    Answer: Since U Been Gone

    From Breakaway

  6. Who co-wrote the song Because of You with Kelly Clarkson?

    Answer: David Hodges

    From The Evolution of Kelly Clarkson's Sound

  7. What is the only song on Breakaway that Kelly Clarkson co-wrote?

    Answer: Because of You

    From Breakaway

  8. Who provided backing vocals for Since U Been Gone?

    Answer: Max Martin

    From Since U Been Gone

All Kelly Clarkson quizzes