Kehlani Trivia

Every Kehlani trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kehlani questions and answers

  1. What is the running time of It Was Good Until It Wasn't?

    Answer: 39 minutes

    From The Art of Storytelling in R&B

  2. What is the opening track of It Was Good Until It Wasn't?

    Answer: Toxic

    From The Art of Storytelling in R&B

  3. What was the lead single released from Kehlani's 'SweetSexySavage' album?

    Answer: CRZY

    From Kehlani's 'SweetSexySavage' Album

  4. What is the unique feature of the album cover of 'Blue Water Road'?

    Answer: Kehlani's face is obscured

    From Blue Water Road Trip

  5. What is the running time of the song Gangsta by Kehlani?

    Answer: Sat Dec 30 1899 02:57:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Gangsta

  6. Who did Kehlani collaborate with on the song F&MU?

    Answer: Tory Lanez

    From Kehlani's Collaborations: A Star-Studded Journey

  7. In 'While We Wait,' Kehlani shifts toward which sonic direction that differs from her debut era?

    Answer: Pop and indie-pop

    From Kehlani's Evolution: From R&B to Genre-Blending in Recent Releases

  8. Which song from While We Wait did Kehlani perform on Jimmy Kimmel Live!?

    Answer: Nunya

    From While We Wait

All Kehlani quizzes