Keanu Reeves Trivia

Every Keanu Reeves trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Keanu Reeves questions and answers

  1. In Point Break, what is the final location where Johnny Utah confronts Bodhi?

    Answer: Bells Beach, Australia

    From Bank Robbery

  2. What is the final verdict in the triple murder case Kevin handles in The Devil's Advocate?

    Answer: Not guilty

    From Portrayal of Ambition and Morality

  3. In Point Break, what is the profession of Johnny Utah before he becomes an FBI agent?

    Answer: Football player

    From Surfing Culture

  4. Which real-life sport is prominently featured in Point Break?

    Answer: Surfing

    From Bank Robbery

  5. What is the name of Keanu Reeves' character in The Devil's Advocate?

    Answer: Kevin Lomax

    From Portrayal of Ambition and Morality

  6. In Point Break, what does Bodhi believe the ultimate rush is?

    Answer: Riding the biggest wave

    From Bank Robbery

  7. What is the name of the law firm where Kevin works in The Devil's Advocate?

    Answer: Milton, Chadwick & Waters

    From Portrayal of Ambition and Morality

  8. Which real-life surf spot is prominently featured in Point Break?

    Answer: Bells Beach

    From Surfing Culture

All Keanu Reeves quizzes