Kathryn Bigelow Trivia

Every Kathryn Bigelow trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kathryn Bigelow questions and answers

  1. What is the opening quote of The Hurt Locker?

    Answer: War is a drug.

    From Explosive Ordnance Disposal

  2. Who directed The Hurt Locker (2008)?

    Answer: Kathryn Bigelow

    From Explosive Ordnance Disposal

  3. What award did The Hurt Locker win at the 82nd Academy Awards?

    Answer: Best Picture

    From Post-War Trauma Tales

  4. Where was Osama bin Laden found and killed?

    Answer: Abbottabad, Pakistan

    From Elite Military Missions

  5. What is the main focus of Zero Dark Thirty?

    Answer: Hunt for Osama bin Laden

    From Elite Military Missions

  6. What is the profession of the main characters in The Hurt Locker?

    Answer: Bomb Disposal Experts

    From Explosive Ordnance Disposal

  7. What is the main focus of the EOD team in the film?

    Answer: Bomb disposal

    From Post-War Trauma Tales

  8. Who plays the role of Dan, Maya's colleague?

    Answer: Jason Clarke

    From Elite Military Missions

All Kathryn Bigelow quizzes