Katana ZERO Trivia

Every Katana ZERO trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Katana ZERO questions and answers

  1. What is the name of the protagonist's therapist in Katana ZERO?

    Answer: Dr. Richard Von Braun

    From Samurai Swordplay

  2. What is the name of the psychiatrist in Katana ZERO?

    Answer: Dr. Richard Von Braun

    From Samurai Swordplay

  3. What is the name of the antagonist who wields a pickaxe?

    Answer: Marta

    From Psychological Thrills

  4. Which character is a former soldier like Zero?

    Answer: V

    From Character Design

  5. What is the primary setting of Outlast 2?

    Answer: Supai, Arizona

    From Psychological Thrills

  6. Who is the main protagonist in Katana ZERO?

    Answer: Zero

    From Character Design

  7. What ability does Chronos grant?

    Answer: Time manipulation

    From Psychological Thrills

  8. What is the name of the hotel where the protagonist often stays?

    Answer: Hotel Alleviate

    From Psychological Thrills

All Katana ZERO quizzes