Katamari Trivia

Every Katamari trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Katamari questions and answers

  1. What is the name of the Prince's father in Katamari Damacy?

    Answer: King of All Cosmos

    From Ball of Junk

  2. What is the name of the sequel to Katamari Damacy?

    Answer: We Love Katamari

    From Katamari Prince

  3. In Katamari Damacy, what is the King of All Cosmos's relation to the Moon?

    Answer: He created it

    From The King of All Cosmos

  4. What is the main task in Katamari Damacy?

    Answer: Rolling up objects into a ball

    From The King of All Cosmos

  5. In Katamari Damacy, what happens if the Prince's katamari is too small?

    Answer: The King of All Cosmos gets angry

    From The King of All Cosmos

  6. What is the name of the Prince's father in Katamari Damacy?

    Answer: The King of All Cosmos

    From The King of All Cosmos

  7. What is the name of the Prince's cousin who is always relaxed in Katamari Damacy?

    Answer: Opeo

    From Prince

  8. What is the name of the Prince's cousins in Katamari Damacy?

    Answer: They are all individually named

    From Katamari

All Katamari quizzes