Justin Timberlake Trivia

Every Justin Timberlake trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justin Timberlake questions and answers

  1. Can't Stop The Feeling was nominated for which Academy Award?

    Answer: Best Original Song

    From Can't Stop The Feeling

  2. What award did Lovestoned/I Think She Knows Interlude win at the 50th Grammy Awards?

    Answer: Best Dance Recording

    From Lovestoned/I Think She Knows Interlude

  3. What position did My Love reach on the Billboard Hot 100 chart?

    Answer: Number 1

    From My Love (T.I. Remix) Collaboration

  4. Who co-wrote What Goes Around Comes Around with Justin Timberlake?

    Answer: Timbaland and Danja

    From What Goes Around Comes Around Song

  5. Which album is What Goes Around Comes Around from?

    Answer: FutureSex/LoveSounds

    From What Goes Around Comes Around Song

  6. What position did Rock Your Body reach on the Billboard Hot 100 chart?

    Answer: 5

    From Rock Your Body Song

  7. What is the last shot of the Cry Me a River music video?

    Answer: Justin walking away in the rain

    From Cry Me a River Video

  8. What is the final shot of the Cry Me a River music video?

    Answer: Justin walking away from the house

    From Cry Me a River Video

All Justin Timberlake quizzes