Justin Bieber Trivia

Every Justin Bieber trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justin Bieber questions and answers

  1. In which year did Justice's album 'Woman' release?

    Answer: 2016

    From Peaches

  2. What is the name of Justin Bieber's documentary series on YouTube?

    Answer: Seasons

    From The Musical Journey

  3. What is the name of Justice's record label?

    Answer: Ed Banger Records

    From The Musical Journey

  4. Who is the female lead in Justin Bieber's As Long As You Love Me music video?

    Answer: Chanel Celaya

    From Justin Bieber Music Videos

  5. Which platform did Alex Warren use to gain popularity before releasing STAY?

    Answer: TikTok

    From Stay

  6. What is the last line of the chorus in Peaches by Justin Bieber?

    Answer: I get my weed from California

    From Peaches

  7. Who is the featured artist in the song 'No Pressure' from 'Purpose'?

    Answer: Big Sean

    From Sorry

  8. Who are the featured artists on Peaches by Justin Bieber?

    Answer: Daniel Caesar and Giveon

    From Peaches

All Justin Bieber quizzes