Just Cause Trivia

Every Just Cause trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Just Cause questions and answers

  1. Which vehicle can Rico use to fly in Just Cause 3?

    Answer: Wingsuit

    From Chaos and Destruction

  2. What is the name of the sea monster easter egg in Just Cause 3?

    Answer: The Lusca

    From Grappling Hook Stunts

  3. What is the fictional Mediterranean island in Just Cause 3?

    Answer: Medici

    From Grappling Hook Stunts

  4. What is the name of the rebel group Rico joins in Just Cause 3?

    Answer: The Rebellion

    From Chaos Objects

  5. What is the name of the dictator in Just Cause 3?

    Answer: Sebastiano Di Ravello

    From Chaos and Destruction

  6. What is the name of the wingsuit in Just Cause 3?

    Answer: Bavarium Wingsuit

    From Grappling Hook Stunts

  7. In Just Cause 3, what vehicle can Rico use to traverse underwater?

    Answer: The Loochador

    From Chaos Objects

  8. Which fictional Mediterranean island is Just Cause 3 set in?

    Answer: Medici

    From Chaos Objects

All Just Cause quizzes