Jumanji Trivia

Every Jumanji trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jumanji questions and answers

  1. What animal does Franklin Mouse Finbar fear?

    Answer: Cake

    From Jungle Survival Tactics

  2. What is the name of the video game in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Jumanji

    From Jungle Survival Tactics

  3. What is the name of the villain in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Russel Van Pelt

    From Jungle Adventures

  4. What is the name of the villain in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Russel Van Pelt

    From Board Game Transformations

  5. What is the name of the high school in the film?

    Answer: Brantford High School

    From Unyielding Vengeance in the Jungle

  6. What is the main objective in the game?

    Answer: Return the Jaguar's Eye

    From Unyielding Vengeance in the Jungle

  7. What is the first challenge the players face?

    Answer: Stampede

    From Jumanji Game Mechanics

  8. What happens when a player loses all three lives?

    Answer: They die in real life

    From Jumanji Game Mechanics

All Jumanji quizzes