Journey Trivia

Every Journey trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Journey questions and answers

  1. What is the name of the hotel Madeline visits in Celeste?

    Answer: Celestial Resort

    From The Mountain

  2. What is the name of the protagonist in Celeste?

    Answer: Madeline

    From The Mountain

  3. In Wanderer, what is the player's main tool for interaction?

    Answer: A magical staff

    From Wanderer

  4. Who is the developer of the game Journey?

    Answer: Thatgamecompany

    From Wanderer

  5. What is the Traveler's role in the end of Destiny 2?

    Answer: It awakens

    From The Traveler

  6. What is the Traveler's shape in Destiny?

    Answer: Spherical

    From The Traveler

  7. What is the main threat to the player in Journey?

    Answer: Harsh environment and creatures

    From The Nomad

  8. What is the main goal in Journey?

    Answer: To reach the top of a distant mountain

    From The Nomad

All Journey quizzes