José Feliciano Trivia

Every José Feliciano trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample José Feliciano questions and answers

  1. What is the last line of Feliz Navidad?

    Answer: I wanna wish you a Merry Christmas from the bottom of my heart

    From Feliz Navidad

  2. Which instrument is prominently featured in Jose Feliciano's Light My Fire?

    Answer: Acoustic Guitar

    From Light My Fire

  3. What is the last track on the album Feliciano!?

    Answer: The Last Thing on My Mind

    From Light My Fire Cover

  4. Which song from the album Feliciano! won a Grammy?

    Answer: Light My Fire

    From Light My Fire Cover

  5. Which album features the song Feliz Navidad by José Feliciano?

    Answer: Feliz Navidad

    From Feliz Navidad

  6. What instrument does José Feliciano play in Feliz Navidad?

    Answer: Guitar

    From Feliz Navidad

  7. What disability does José Feliciano have since birth?

    Answer: Congenital glaucoma

    From José Feliciano's Iconic Covers

  8. Which instrument is José Feliciano best known for playing?

    Answer: Guitar

    From José Feliciano's Iconic Covers

All José Feliciano quizzes