Jordan Peele Trivia

Every Jordan Peele trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jordan Peele questions and answers

  1. What does Chris use to kill Missy Armitage in Get Out?

    Answer: A letter opener

    From Unique Horror Film Endings

  2. What is the name of Chris's girlfriend?

    Answer: Rose

    From Small-Town Intrigue and Secrets

  3. What is the fate of Rose Armitage in Get Out?

    Answer: She is shot by Walter

    From Unique Horror Film Endings

  4. What is the name of the novella that The Thing (1982) is based on?

    Answer: Who Goes There?

    From Psychological Horror Elements

  5. What is the setting of The Thing (1982)?

    Answer: Antarctica

    From Psychological Horror Elements

  6. What song plays during the opening credits of Get Out?

    Answer: Redbone

    From Paranoid Social Awareness Horror

  7. Who plays the role of Missy Armitage?

    Answer: Catherine Keener

    From Social Commentary Thrillers

  8. What is the name of Chris's girlfriend in Get Out?

    Answer: Rose

    From Paranoid Social Awareness Horror

All Jordan Peele quizzes