Jonathan Lynn Trivia

Every Jonathan Lynn trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jonathan Lynn questions and answers

  1. Which actress played the role of Mary Debenham?

    Answer: Daisy Ridley

    From Classic Whodunits

  2. Who directed the movie Clue (1985)?

    Answer: Jonathan Lynn

    From Iconic Whodunits

  3. Which character is revealed to be an undercover FBI agent?

    Answer: Mr. Green

    From Detective Board Games

  4. Which character in Clue (1985) is a blackmailer?

    Answer: Wadsworth

    From Detective Board Games in Movies

  5. Which character is revealed to be an undercover FBI agent?

    Answer: Mr. Green

    From Classic Whodunits

  6. Who directed the 1985 film adaptation of the board game Clue?

    Answer: Jonathan Lynn

    From Detective Board Games in Movies

  7. In Clue, who is the cook's employer?

    Answer: Mr. Boddy

    From Ensemble Casts in Mystery

  8. Which actor played Wadsworth the butler in Clue?

    Answer: Tim Curry

    From Ensemble Casts in Mystery

All Jonathan Lynn quizzes