Jon Favreau Trivia

Every Jon Favreau trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jon Favreau questions and answers

  1. What is the name of the author who visits Walter's office?

    Answer: Miles Finch

    From The Power of Believing

  2. What does Buddy pour on his spaghetti?

    Answer: Maple syrup

    From Iconic Holiday Spirit

  3. What is the name of Buddy's human father?

    Answer: Walter Hobbs

    From The Power of Believing

  4. What is the name of the python in The Jungle Book?

    Answer: Kaa

    From Jungle Settings in Film

  5. Which actress played the character Ella Swenson in Cowboys & Aliens?

    Answer: Olivia Wilde

    From Western Sci-Fi Mashup

  6. What song does Jovie sing to spread Christmas cheer?

    Answer: Santa Claus Is Coming to Town

    From Heartwarming Holiday Characters

  7. What is the name of the character played by Daniel Craig in Cowboys & Aliens?

    Answer: Jake Lonergan

    From Western Sci-Fi Mashup

  8. What is the name of the book that Buddy's father is trying to pitch in Elf?

    Answer: The Puppy and the Pigeon

    From Santa's Workshop

All Jon Favreau quizzes