Joker Trivia

Every Joker trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Joker questions and answers

  1. What is the name of Arthur's mother in Joker (2019)?

    Answer: Penny Fleck

    From Psychological Transformation

  2. What is the name of Arthur's neighbor and love interest?

    Answer: Sophie Dumond

    From Shocking Character Transformations

  3. Who is Arthur's idol and talk show host in the film?

    Answer: Murray Franklin

    From Complex Character Arcs

  4. Who plays the role of Arthur Fleck in Joker (2019)?

    Answer: Joaquin Phoenix

    From Shocking Character Transformations

  5. Which city is Joker (2019) set in?

    Answer: Gotham City

    From Psychological Clowns

  6. Which talk show host does Arthur idolize in Joker?

    Answer: Murray Franklin

    From Twisted Anti-Heroes

  7. What does Arthur do on the subway?

    Answer: Kills three men

    From Black Comedic Scenes

  8. What song does Arthur dance to on the stairs?

    Answer: Rock and Roll Part 2

    From Black Comedic Scenes

All Joker quizzes