John Wick Trivia

Every John Wick trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample John Wick questions and answers

  1. What is the name of the Continental Hotel's owner?

    Answer: It's not mentioned

    From Continental Hotel

  2. Who manages the Continental Hotel in John Wick?

    Answer: Winston

    From Continental Hotel

  3. What is the name of the gold coins used as currency in the criminal underworld in John Wick?

    Answer: Continental Coins

    From Baba Yaga

  4. What type of pistol does John Wick use in the final fight of the first movie?

    Answer: Glock 26

    From John Wick's Arsenal

  5. What is John Wick's primary handgun in the first movie?

    Answer: Heckler & Koch P30L

    From John Wick's Arsenal

  6. In Slavic mythology, what does Baba Yaga often fly around in?

    Answer: A mortar and pestle

    From Baba Yaga Mythology

  7. What is the name of the Russian mobster's son?

    Answer: Iosef

    From High-Stakes Action Set Pieces

  8. What is the name of the nightclub owned by Viggo Tarasov?

    Answer: Red Circle

    From John Wick

All John Wick quizzes