John Hughes Trivia

Every John Hughes trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample John Hughes questions and answers

  1. In The Breakfast Club, what does Bender use to keep the library door open?

    Answer: A magazine rack

    From High School Detention

  2. What does Brian write in the essay for the group in The Breakfast Club?

    Answer: They see themselves as they are

    From Detention Scenes

  3. What does Claire give John at the end of The Breakfast Club?

    Answer: Her earring

    From High School Movies

  4. What does John Bender reveal about his home life in The Breakfast Club?

    Answer: His father abuses him

    From High School Dynamics

  5. What is the name of the actor who played John Bender in The Breakfast Club?

    Answer: Judd Nelson

    From Classic Breakfast Scenes

  6. Who directed The Breakfast Club?

    Answer: John Hughes

    From Classic Breakfast Scenes

  7. What is the profession of Ferris Bueller's father?

    Answer: Executive

    From Character: Ferris Bueller

  8. What does Claire give to Bender at the end of The Breakfast Club?

    Answer: Her earring

    From John Hughes Teen Films

All John Hughes quizzes