Jodie Foster Trivia

Every Jodie Foster trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jodie Foster questions and answers

  1. In Anna and the King, Anna Leonowens is a widow from which country?

    Answer: England

    From Anna Leonowens

  2. Who composed the score for Panic Room?

    Answer: Howard Shore

    From Jodie Foster's Roles

  3. Who plays Meg Altman's daughter, Sarah, in Panic Room?

    Answer: Kristen Stewart

    From Meg Altman

  4. What is the name of Anna Leonowens' son in Anna and the King?

    Answer: Louis Leonowens

    From Anna Leonowens

  5. Who is the first intruder Meg Altman encounters in Panic Room?

    Answer: Burnham

    From Meg Altman

  6. Panic Room is set in which city?

    Answer: New York City

    From Jodie Foster's Roles

  7. What is Meg Altman's profession in Panic Room?

    Answer: Divorcee

    From Meg Altman

  8. What is the name of the book that Anna and the King is based on?

    Answer: Anna and the King of Siam

    From Anna Leonowens

All Jodie Foster quizzes