Jimin Trivia

Every Jimin trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jimin questions and answers

  1. What is the name of the record label that released Face's album Like Crazy?

    Answer: Universal Music

    From Like Crazy

  2. Jimin released?

    Answer: 2018

    From Set Me Free Pt.2

  3. What is the last line of Serendipity?

    Answer: Just let me love you

    From Serendipity

  4. Which member of BTS performs Serendipity?

    Answer: Jimin

    From Serendipity

  5. Which music chart did the album FACE by Jimin top?

    Answer: Gaon Album Chart

    From Set Me Free Pt. 2

  6. What animal appears in the Serendipity music video?

    Answer: Cat

    From Serendipity

  7. Who produced the track Set Me Free Pt. 2 from the album FACE by Jimin?

    Answer: Pdogg

    From Set Me Free Pt. 2

  8. In which year was Jimin's album FACE released?

    Answer: 2018

    From Like Crazy

All Jimin quizzes